Despre Noi

Peste 10.000 de produse la un click distanță de tine!

Povestea noastră a început din dorința de a oferi copiilor noștri ce e mai bun, de a le asigura confortul și a le putea vedea zâmbetul pe chipuri mereu. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri, pentru toți copii, de la cei din fașă, până la cei măricei, dar și pentru mămici. Am decis să intram pe piața online pentru că știm cât este de important timpul petrecut în familie, așa că poți achiziționa tot ce ai nevoie pentru tine și puiuțul tău, rapid și sigur, fară să pierzi timpul în magazine.

Oferta noastră cuprinde produse atent alese, într-o varietate mare, pornind de la suzete, cărucioare, pampers, păturici și îmbrăcăminte, până la mobila pentru camera copilului și jucării create sigur și special pentru copii, care aduc zâmbetul pe buze.

Baby24 este un magazin online destinat vânzării articolelor pentru copii în sistem dropshipping. Acest magazin face parte din portofoliul firmei Netex Romania, firmă românească ce administrează peste 200 magazine-online în toată lumea.


Adresa noastră:

SC Netex Romania SRL
Str. Izlaz, Nr. 103
300447 Timișoara
România

 

CUI: RO 12668012
ORC: J 35/1581/2002

 

Telefon:  0755092553 (de luni până vineri între orele 08.00 - 15.00)

Email: office@baby24.ro

 

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noile noastre oferte! Dacă experiența alături de noi a fost plăcută invităm dați like și share la pagina noastră de facebook. Vă rugăm să nu returnați produsele comandate la această adresă. Vă rugăm să ne telefonați sau să ne contactați prin email la office@baby24.ro iar noi vom veni să colectam produsele.

Echipa baby24:

 

  

Vă rugăm să nu returnați produsele comandate la această adresă. Vă rugăm să ne telefonați sau să ne contactați prin email la office@baby24.ro iar noi vom veni să colectam produsele.