Plata si livrare:

www.baby24.ro e un serviciu on-line pus la dispoziția dvs. de SC Netex Romania SRL, Timișoara, România. Toate prețurile afișate au inclusă taxa pe valoare adaugată (TVA).

Simplificăm achiziționarea produselor și livrăm produsele prin societatea de curierat parteneră, la ușa dumneavoastră.

 

Livrare:

Produsele sunt livrate prin curier direct la domiciliul dvs.. Livrarea se face la aceeași adresă la care trimitem și factura. Termenul normal de livrare este între 3 și 7 zile lucrătoare (ATENȚIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea produselor comandate).
Dacă aveți întrebări legate de termenul livrării, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la office@baby24.ro

Prețurile includ TVA și transport pe teritoriul țării. Prin magazinul online www.baby24.ro livram exclusiv pe teritoriul României.

 

Opțiuni de plata:

  • Plată ramburs. Contravaloarea comenzii este achitată în numerar, la livrare, reprezentantului firmei de curierat. Taxa de curier este 20 lei (TVA inclus) pentru pachete cu o greutate de pana la 10 kg, pentru pachetele ce depasesc aceasta greutate veti plati in plus 0.80 Ron (TVA inclus) pentru fiecare kg.

  • Plătiți cu ușurință prin card de credit. Acceptăm Visa și Mastercard. Dvs. introduceți datele cardului, noi livrăm și debităm cardul după livrare. Plățile sunt procesate de prin intermediul  NETOPIA mobilPay.

  • Plătiți prin card de debit. Acceptăm carduri Visa Electron și Maestro. Dvs. introduceți datele cardului, noi livrăm și debităm cardul în momentul comandării. Plățile sunt procesate prin intermediul   NETOPIA mobilPay.

  • Prin transfer bancar. Transferați suma de bani în contul care apare pe factură. Dupa ce s-a realizat transferul, vom livra produsele. După efectuarea plății vă rugăm să ne trimiteți o copie a ordinului de plată prin fax la numărul de mai jos sau pe e-mail: office@baby24.ro Datele noastre bancare sunt:

Cod de inregistrare fiscala: RO12668012

Cont bancar:

BRD Groupe Societe General
Numar de cont (IBAN): RO76BRDE360SV08598243600 RON

Adresa noastră:

SC Netex Romania SRL
Str. Izlaz, Nr. 103
300447 Timișoara
România

 

 CUI: RO 12668012

ORC: J 35/1581/2002

 

Telefon: 0256 27 00 16 (de luni până vineri între orele 09.00 - 17.00)
Fax: 0256 306294

 

Vă rugăm să nu returnați produsele comandate la această adresă. Vă rugăm să ne telefonați sau să ne contactați prin email la office@baby24.ro iar noi vom veni să colectam produsele.