Tacamuri si accesorii Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand

Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand

Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand
Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand image 1 Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand image 2 Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand image 3 Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand image 4 Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand image 5 Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand image 6
Indisponibil
SKU: A006202
BRAND:
Greutate: 0.00 kg
149.00 RON

Indisponibil

Pretul include TVA
Livrare 3-5 zile lucratoare
Contacteaza-ne: 0755.092.553
14 zile drept de retur
Taxe livrare 20 RON/comanda*

 * Taxa de transport este 20 lei (TVA inclus) pentru pachete cu o greutate de pana la 10 kg, pentru pachetele ce depasesc aceasta greutate veti plati in plus 0.90 Ron (TVA inclus) pentru fiecare kg.


Descriere Babymoov - Set accesorii pentru gatit Petit Gourmand

  • Recomandat de specialistii in nutritia pentru sugari*, setul de accesorii pentru gatit Petit Gourmand va permite sa creati mese complete apetisante pentru micutii vostri.
  • Setul este format din doua cutite cu forme inedite (o inima si o stea), o ustensila pentru pepene galben, un cutit pentru legume, o razatoate de spiralat legume sau fructe si doua forme de silicon pentru prajiturele.
  • Ustensilele din setul pentru gatit Petit Gourmand au toate varfuri rotunjite pentru o siguranta maxima.
  • Setul se poate utiliza pentru legume crude sau fierte, fructe sau orice altceva care poate fi taiat sau modelat.
  • Setul de accesorii pentru gatit Petit Gourmand a fost proiectat in Elvetia, aceasta tara fiind un etalon in ceea ce priveste calitatea superioara a accesoriilor pentru gatit. Include o mini-brosura de retete scrisa in colaborare cu nutritionisti pentru sugari. 

*nutritionisti, oameni de stiinta si specialisti in educatia gusturilor de la CRESNA, Centrul Francez de Excelenta pentru alimentatia bebelusilor

 


Babymoov - Premergator Walker 2 in 1 Zinc

Indisponibil

Babymoov - Premergator Walker 2 in 1 Zinc


599.00RON
Indisponibil
Babymoov - Premergator Walker 5 in 1

Indisponibil

Babymoov - Premergator Walker 5 in 1


649.00RON
Indisponibil